referencje_lewy_link_SV zapytanie_lewy_link_SV

Högre standard

» Erbjudande » Högre standard

hs1HIGH STANDARD Konspekt © – Här erbjuder vi byggnadder där design och kvalitét är av högsta vikt. Tack vare vårt samarbete med berömda ariktektkontor kan vi bistå med okonventionella enhetsritningar av exceptionellt estetiskt värde.

HIGH STANDARD Konspekt © Konspekt omfattar lösningar som tillämpar pelare, bjälkar och andra strukturella detaljer som inte endast ska bära vikten av konstruktionen utan främst har i uppgift att göra oförglömligt visuellt intryck och sätta nya standard som andra ska följa.

Huskroppar och husfasader ritade av oss fungerar som utlopp för konstnärernas fantasi och kreativitet. Slutliga resultat är omtalade, och oförglömliga.

Genom att använda glas, stål, armerad betong och andra material, är våra byggnader moderna och graciösa.

Det erbjudandet är riktat till investerare som lägger stor vikt på kundens första intryck och vet att just det första intrycket kan vara avgörande i affärsammanhang.

Hittils har vi ritat många simhallar, köpcentrum, bilsalonger och många andra representativa annläggningar. Våra byggnader utmärker sig på grund av vårt individuellt bemötande av varje kund och sällsynt hänsyn till konstnärliga aspekter, vilket gör en liten konstverk av varje investering.

hs