referencje_lewy_link_SV zapytanie_lewy_link_SV

Systemhallar

» Erbjudande » Systemhallar
lig1

LIGHT Konspekt © – Ett system av lätta och prisvänliga stålhallar som tillämpar fackverkslösningar för de viktigaste byggkomponenter, t. ex. svetsade balkar, upplagsbalkar och pelare. Systemet innehåller helhetslösningar, användbara i många byggsammanhang.

Vårt system blev till år 2003 och ständigt förbättras för att uppfylla alla krav våra kunder ställer på oss. Vår erfarenhet visar att vår teknologi som vi erbjuder är både säker och beprövad.

Systemets främsta fördel beror på minskning av konstruktionsvikt ( i jämförelse med ramlösningar), vilket i sin tur leder till mindre kostnader för investerare. Sådana lösningar innebär att redan i byggets första skede kan man dra ner kostnader på stål (upp till 30-50%), samtidigt som man försäkrar högre stelhet samt säkrare montering och användning av konstruktion.

Genom att tillämpa fackverk för viktigaste byggnadmoduler, tycks konstruktionen vara visuellt tyngdlös. Solljuset når inre av byggnaden genom takfönster, eftersom det inte blir hindrad av de relativt smala fackverksramarna.

Fackverksbalkarna har använts genom tiden att taklägga stora ytor utan att använda andra typer av stöd, som pelare eller väggar. LIGHT Konspekt © möjliggör att taklägga upp till 40-50 m utan annat stödoch till bra pris i förhållande till spännvidd.

lig2lig3lig4 lig5