referencje_lewy_link_SV zapytanie_lewy_link_SV

OM OSS

» OM OSS

Konspekt är ett snabbväxande familjeföretag inom design och byggbranschen, verksamt på den polska marknaden sedan 2003.

Vi specialiserar oss i lätta och prisvänliga fackverkskonstruktioner av stål. Förutom systemhallar har vi även stor erfarenhet av att rita och montera travershallar, där erfarenhet och noggranhet är nyckeln till en lyckad investering.

Vi är ett av få företag på marknader som erbjuder heltäckande tjänster. Redan i första skede av hallsbygge erbjuder vi hjälp med administration, lagar, ritning, nyckelfärdigt bygge, tills slutbeskedet.

Vårt omfattande erbjudande medför att vi kan välja de bästa möjliga lösningarna redan i det första skedet av byggarbete, vilket gör att vi bär ansvar för projekt genom alla investeringsetapper.

onas2
onas1

Över tioåriga erfarenheten inom ritning och byggnadsarbeten gör av oss en beprövad partner i den branschen. Inriktning på fackverk garanterar det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden. Vi erbjuder produkter och tjänster på världsnivå med beprövade tekniska lösningar, anpassade till användning inom modern teknologi. Vårt team består av kreativa och erfarna konstruktörer samt högkvalificerade monterings- och produktionspersonal. Tack vare vår egen designstudio kan vi verkställa de mest lönsamma investeringar samt “design och bygg”lösningar.

Våra konstruktörer använder kontinuerligt uppdaterade programvaror , vilket både underlättar ritning och minskar risken för konstruktionsfel. Vi tillverkar stålkonstruktioner i vår egen verkstad utrustad med modern apparatur (inbegriper även CNC). Tack vare verkstaden kan vi genomföra komplicerade och vågade projekt.

Prospekt satsar på konstant utveckling både vad beträffar know-how för att tillverka produkter på högst nivå. De senaste och okonventionella anläggningar bekräftar det kontinuerliga framsteget.

Vi är profesionella. Vi utför vårt arbete med viljan och engagemang: “ De som älskar det de gör, gör det bäst av alla.”.