referencje_lewy_link

 

zapytanie_lewy_link

Om oss

» Om oss

Konspekt firmaet er et raskt voksende prosjektering- og byggefirma eid av en familie og det har fungert på det polske markedet siden 2003.

Vår hovedspesialitet er lette og billige stålhaller med fag verk. I tillegg til modulære haller, har firmaet en omfattende erfaring innen prosjektering og utførelse av haller med kraner der erfaring og presisjon er nøkkelfaktorer for en vellykket investering.

Som en av de få firmaene i markedet tilbyr vi en omfattende kundeservice. Vi hjelper til med plan for hallbygging, sikrer bistand med administrative og juridiske saker, prosjektet, nøkkelferdig bygg frem til ferdigstillelse.

Over ti års erfaring innen prosjektering og utførelse gjør oss til en velprøvd og pålitelig partner. Vårt fokus på fagverkskonstruksjoner sikrer at våre kunder får det mest konkurransedyktige tilbudene på markedet. Vi tilbyr produkter med høy kvalitet.

 

onas2
onas1

Våre designere bruker det nyeste programvaren under arbeidet og det gjør gjennomføring av oppgaver lettere og reduserer risiko for designfeil. Vårt eget verksted som utfører stålkonstruksjoner er utstyrt med moderne utstyr – inkludert CNC-styrte maskiner – som muliggjør gjennomføring av komplekse og krevende prosjekter.

Hele tiden gjennomfører vi utvikling innen kunnskap for at våre produkter skal være på høyeste nivå.

Hele tiden gjennomfører vi utvikling innen kunnskap for at våre produkter skal være på høyeste nivå.