referencje_lewy_link_FI zapytanie_lewy_link_FI  

Projektit

» Projektit

KONSPEKTin projekti toimisto tarjoaa rakennustekniset asiakirjat kaikenlaisiin rakennuksiin. Kokemuksemme teräksisten, teräsbetonisten sekä puisten (myös liimapuisten)rakennusten suunnittelusta mahdollistaa sen, että voimme tarjota suunnitelmia, joiden ratkaisut ovat tarkistettuja sekä edullisia. Suunnitelmamme on tehty käyttäen uudenaikaisia ohejelmia kuten BIM Advance Steel – GRAITEC, Autodesk Robot Structural Analysis, SpecBud, AutoCad. Tästä johtuen suunnitelmamme ovat erittäin optimaalisia ja virheiden esiintymisriski minimaalinen.

Todisteena kokemuksestamme on yli 1 000 toteutettua suunnitelmaa teräsrakennuksista kuten halleista, vajoista ja teknisistä silloista sekä teräsbetonirakennuksista ja puisista rakennuksista. Suuri osa niistä on teollisuusrakennuskia kuten tuotantohalleja, varastoja tai huoltorakennunnuksia ja vaativat erityisen lähestymistavan. Suunnittelemme ja toiteutamme kuitenkin myös taloja, kauppoja, liikekeskuksia, urheiluhalleja sekä uimahalleja sekä erittäin edustavia autokauppoja.

Lisää tietoa valikoimastamme ja valikoima-sivulla  HSK_min

Kutsumme myös arkkitehteja yhteistyöhön. Tarjoamme tarkkaan mietityt ja ekonomiset rakennusprojektit sekä mainiot taloudelliset puitteet.baner_architekci

Kanssamme säästät! Lisää tietoa saat diplomi-insinööri Michał Żaliński puh.:+48 884-397-811

Tarjoamme räätälöityjä sekä valmiita suunnitelmia. Voit katsoa alla olevia esimerkkejä.

Ladattvat materiaalit

Lähiaikoina julkaisemme lisää materiaalia