referencje_lewy_link

zapytanie_lewy_link

Haller med kran

» Tilbud » Haller med kran
cr1

CRANE Konspekt © – teknologi av stålhaller med fagverk som er strukturelt tilpasset for montering av plattformkraner med enkel og dobbel drager, kraner med bjelker og kolonnekraner. I denne teknologien anses nøyaktighet og presisjon som hovedverdi.

Gitterkonstruksjoner, og spesielt haller med kraner, sikrer betydelig materialbesparelse og dermed en betydelig kostnadsbesparelse i forhold til rammekonstruksjoner. Takket være dette er våre løsninger svært konkurransedyktige.

CRANE Konspekt © teknologien inkluderer lettere (sammenlignet med standard bjelker) spesielt forsterkede kranbjelker som sikrer en problemfri bevegelse av utstyr på skinner, stolper som utgjør et lett og stivt støtte for bjelker, og spesielt prosjekterte avstivingssystemer. Brukte konstruksjonsløsninger sikrer trygghet og pålitelighet. Våre priorirterte  løsninger muliggjør retting (justering) av kranbjelker under bruk av konstruksjonen. Nødvendighet for retting er svært vanlig i tilfellet av ujevn senkning av fundamenter for å sikre riktig drift av kraner.

CRANE Konspekt © teknologien kan brukes i samarbeid med kraner av forskjellige produsenter. For å maksimere tilpasning av funksjonalitet til anlegget og kapasitet av kraner er hvert anlegg prosjektert og gjennomført som en skreddersydd løsning tilpasset behovene til kunden.

Vi vet at anlegg med kraner er viktige investeringer og derfor, helt fra begynnelsen av prosessen, tilbyr vi støtte for at byggherren får et anlegget som oppfyller kravene. Under forberedelse av prosjektet tilbyr vi en komplett rådgivning ved valg av løfteutstyr (dvs. valg av konstruksjon, valg av gruppe for arbeidsintensitet, eller valg av arbeidsomfang) for å sikre at vår kunde mottar enheten med de høyeste ytelses parameterne til den beste prisen.

Til informasjon for byggherre tilbyr vi løfteutstyr av høyeste kvalitet og vi samarbeider med anerkjente produsenter som Konecranes og GH Intertech.

Som en del av omfattende investeringstjenester sikrer vi nødvendige dokumenter under UDT [Teknisk tilsyn] overtakelse, dvs. f.eks.:. leie av standardvekter.

Hver investering med bruk av kranutstyr blir behandlet individuelt fordi vi vet vel at det ikke finnes to identiske investeringer. Våre tallrike prosjekter og kundetilfredshet er bekreftelsen på kvalitet og pålitelighet til anleggene i CRANE Konspekt © systemet.

cr2KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAcr4