referencje_lewy_link

zapytanie_lewy_link

Høyere standard

» Tilbud » Høyere standard
hs1

HIGH STANDARD Konspekt © – et tilbud som omfatter anlegg der design og kvalitet på utførelse er den viktigste faktoren. Takket være samarbeid med anerkjente arkitektkontorer kan vi tilby prosjekter på anlegg med utmerkede estetiske egenskaper.

HIGH STANDARD Konspekt © tilbudet omfatter løsninger basert på bruk av stolper, bærebjelker og andre konstruksjonselementer egnet ikke bare for overføring av belastninger, men først og fremst laget for å gjøre et varig inntrykk av bygget.

Bygningskropper og fasader som vi prosjekterer er et uttrykk for kunst av skapende designere. Våre prosjekter kommentert og definitivt uforglemmelig.

Bruk av glass, stål, arkitektonisk betong og andre materialer gir de gjennomførte anleggene inntrykk av modernitet og letthet.

HIGH STANDARD Konspekt ©  tilbudet omfatter bygninger av høyere arkitektonisk kvalitet. Det er rettet mot investorer som setter stor pris på kundens første inntrykk som kan være avgjørende om de vil inngå en handel.

Hittil har våre prosjekter resultert i en rekke svømmebassenger, kjøpesentre, bilforretninger, og mange andre representative anlegg. Våre prosjekter er lett gjenkjennelige takket være individuell tilnærming og som gjør at anlegget anses som et kunstverk.

hs