referencje_lewy_link

zapytanie_lewy_link

Modulære stålhaller

» Tilbud » Modulære stålhaller
lig1

LIGHT Konspekt © – et system av lette og den billigste typen stålhaller som benytter anvendelse av gitterløsninger for de viktigste konstruksjonselementene, dvs. takbjelker, takåser og stolper. Det tilbudte systemet innbærer et sett med ferdige løsninger som kan benyttes i mange bruksanvendelser.

Vårt system ble opprettet i 2003, og er stadig utviklet og forbedret for å møte de strengeste kravene til våre kunder. Vår erfaring viser at vi tilbyr en velprøvd og pålitelig teknologi.

Den viktigste fordelen av systemet er en betydelig reduksjon i vekt av hele konstruksjon (i forhold til rammeløsninger), og dermed begrenses investeringskostnader. Løsningene som er velprosjekterte reduserer stålmengden med 30-50% under utførelse av konstruksjonen, og samtidig gir det større stivhet samt sikker montering og bruk av konstruksjonen.

Bruk av gitterløsninger for de viktigste konstruksjonselementene gir en visuell letthet til den opprettede konstruksjonen. Relativt slanke elementer av gitterverk på tak begrenser naturlig lys fra takvinduer i minst mulig grad.

Gitterbjelker har alltid vært brukt for å dekke store områder uten behov for mellomliggende støtte i form av stolper eller vegger. LIGHT Konspekt © systemet lar opprettelse av taktekking med spennvidder opptil 40m, uten bruk av mellom søyler og med gunstig forhold mellom spennvidde og pris på konstruksjonen.

lig2lig3lig4 lig5