referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Korkelaatuiset rakennukset

» Valikoima » Korkelaatuiset rakennukset
hs1

HIGH STANDARD Konspekt © – tuotteitta joissa laadukas suunnittele sekä toteutus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Koska teeme yhteistyötä arvostettujen arkkitehtien kanssa pysteymme tarjoamaan epätyypillisiä erikoisesella tavalla kauniita tuotteita.

The HIGH STANDARD Konspekt © mallistoon kuuluu ratkaisuja, joissa käytetään pylväitä, palkkeja ja muita rakenteiden osia joiden ei ole tarkoitus vain pitää rakennuta pystyssä vaan ennen kaikkea tehdä lähtemätön vaikutus ja olla esimerkkina muille.

Muodot ja julkisivut, jotka suunnittelemme ovat taiteilijoiden luomia. Jo valmiit rakennuksemme ovat puheenaihe ja taatusti unohtumattoamia.

Käytämme lasia, terästä, betonia sekä muita materiaaleja kevyissä ja moderneissa rakennuksissa.

The HIGH STANDARDKonspekt © mallisto on tarkoitettu investoijille, joiden tapauksessa hyvän ensivaikutelman tekeminen potentiaaliseen asiakkaaseen voi olla ratkaisevaa kaupanteon kannalta.

Tähän mennessö olemme suunnitelleet lukuisia uima-altaita, kaupaullisia rakennuksia, autokauppoja ja monia muita edustavia rakennuksia. Rakennuksemme ovat tunnistettavissa, koska yksilöllinen lähetymistapa sekä ainut laatuiset taiteilliset ominaisuudet tekevät niistä taideteoksia.

hs