referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Moduuli rakennelmat

» Valikoima » Moduuli rakennelmat

 

lig1

LIGHT Konspekt © – tämä on järjestelmä kevyille edullisille teräsrakennuksille, joissa päärankenteissa on käytetty ristikkoratkaisuja kuten palkkeja, orsia ja pylväitä. Järjestelmässä on jo valmiita ratkaisuja, jotka sopivat monenlaiseen käyttöön.

Järjestelmämme on kehitetty vuonna 2003 ja vastataksemme asiakkaisen tiukimpiinkin vaatimuksiin kehitämme sitä jatkuvasti. Kokemuksestamme näkyy, että tarjoamme hyväksi havaittua tekniikkaa.

Systeemin suurin etu on sen rakenteen kevyt paino verattuna kehikkoratkaisuihin, mikä puolestaan vaikuttaa investoinnin kustannuksiin. Hyvin suunniteltu rakenne mahdollistaa sen, että terästä voidaan käyttää jopa 30-50% vähemmän, varmistaen samalla entistäkin suurempi jämäkkyys sekä rakenteen turvallinen asennus sekä käyttö.

Kehikoiden käyttö suurimissa rakenteissa tekee rakenteesta kevyen näköisen. Ohuehkot kehikot eivät häiritse auringon valon sisäänpääsyä.

Ristikoita on käytetään suurissa kattorakenteissa, jottei tukipylväitä tai seiniä tarvitse käyttää. LIGHTKonspekt © järjestelmä mahdollistaa jo 40m-50m aksaalisien kattojen rakentamisen ilman tukipylväitä ja hyvän suhteen hinnan ja tilan välille.

lig2lig3lig4 lig5