referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Nosturilliset rakennukset

» Valikoima » Nosturilliset rakennukset
cr1

CRANE Konspekt © – Ristikkorakentamisen tekniikkaa on vaiheittain muokattu liikkuvien siltanostureiden, riippuvien nostureiden sekä pylväsnostureiden kanssa yhteen sopivaksi. Valmistuksessa tärkeintä ovat tarkkuus ja täsmällisyys.

Ristikkorakenteet, erityisesti rakennukisissa joissa on siltanoisturi, varmistavat merkittäviä säästöjä materiaalikustannuksissa, mikä näkyy merkittävinä säästöinä verrattaessa portaali/kehikkorakentamisenkustannuksiin. Tämän vuoksi ratkaisumme on erittäin kilpailukykyinen.

CRANE Konspekt © teknologiassa käytetään kevyempiä (verrattuna yleiseen) erikoisvahvistettuja nosturin tukipalkkeja, jotka varsmistavat laitten vaivattoman liikkumisen raiteilla, pylväät ovat kevyitä, mutta jämäkkä tuki palkeille, kuten myös erikoissuunniteltu kiristysjärjestelmä. Rakenteissa käytetyt ratkaisut takaavat turvallisen ja virheettöman käytön. Räätälöidyt ratkaisumme mahdollistavat nosturin tukipalkkien korjaukset (säädöt) rakenteiden käytön aikana (uusien palkkien asennus). Korjauksia tarvitaan usein silloin, kun perustukset eivät ole tasaiset. Näin taataan siltanosturin oikeanlainen toimivuus.

The CRANE Konspekt © teknologiaa voi käyttää yhdessä useiden valmistajien siltanostureiden kanssa. Jotta hallin ja siltanosturin yhteensopivuus olisi mahdollisimman hyvä on jokainen osa suunnitelteltu ja valmistettu erikseen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin vastaten.

Teidämme rakennusten, joissa on siltanosturi olevan strategisia investointeja. Tarjoamme neuvoja heti investointiprosessin alkuvaiheessa, jotta tulos vastaisi investoijan odotuksia. Investoinnin suunnitteluvaiheessa neuvomme nostureiden konevalinnoissa (esimerkiksi sen rakenne, voimakkuus sekä käyttötarkoitukset) niin että asiakkaamme se edullisen toimivan laitteen parhailla ominaisuuksilla.

Suositellaksemme parasta laatua olekia nostureita tulevalle invetoijalle teemme yhteistyötä sellaisten tunnettujen yritysten kanssa kuin Konecranes ja GH Intertech.

Osana kattavaa investointi apua pidämme huolen siit, että teknistä tarkistusta varten tarvittavat muodollisuudet ovat hoidetut.

Jokainen investointi johon tulee siltanosturi käsitelleen yksilöllisesti, sillä olemme erittäin tietoisija siitä, ettei kahta samanlaista investointia ole. Jo valmistuneet projektit, joissa käytettiin CRANE Konspekt © järjestelmää se lukuiset tyytyväiset asiakka ovat todiste laadusta sekä osien luotettavuudesta.

  cr2KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAcr4