referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Räätälöidyt rakenteet

» Valikoima » Räätälöidyt rakenteet
industrial1

INDUSTRIALKonspekt © – on mallisto johon kuuluu vajoja, esiintymislavoja, kulkureittejä sekä muita rakenteitea, jotka on suunnitelti ja rakennettu yksilöllisesti asiaakkaan tarpeisiin vastaten. Ensisijainen tätä tekniikkaa hyödyntävä asiaksryhmä on teollisuuslaitokset, joiden prosessit t asettavat vaatimuksia rakentamiselle. Muita asikastyhmiö ovat yksityiset rakentajat, jotka etsivät optimaalista ratkaisua epätavallisiin rakennusongelmiin.

Yrityksemme tarjoaa räätälöityjä suuunnitelmia kuten lavoja, porraskäytäviä ja kulkuväyliä, akustisia seiniä sekä paljon muuta.

INDUSTRIALKonspekt © ei sisällä lainkaan modeeliratkaisuja. Jokainen rakennus on suunniteltu ja toteutettu eritavalla. Jokatapauksessa perustuen suunnittelijoidemme innovatiivisiin ratkaisuihin olemme kehittäneet ratkaitkaisuja joihin sisältyy useita rankenteellisia yksityiskohtia käytettäväksi monenlaisten osien kanssa.

INDUSTRIALKonspekt © tuotteet sisätävät useita rankentteellisia rarkaisuja (mm. Useita kevyitä palkkeja tai univesaaleja liittymiä) sekä valikoiman toiminnallisia ja viimeistely ratkaisuja (esim. Wema ristikoiden käyttö ja korroosionestosuojaukset teollisuusympäristöissä – erittäin aggressiivisia).

The INDUSTRIALKonspekt © palvelut sisältävät myös plasmaleikkurilla leikkausta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA