referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Tietoa yrityksestä

» Tietoa yrityksestä

Konspekt on dynaamisesti kasvava suunnitelu- ja rakennusalalla vuodesta 2003 toimiva puolalainen perheyritys.

Olemme erikoistuneet edullisiin teräsrakennuksiin, joissa käytään ristikkorankenteita. Moduulirakennusten lisäksi yrityksemme voi olla ylpeä laajasta kokemuksestaan nosturillisten rakennusten suunnittelussa sekä toteutuksessa. Tällöin kokemus ja tarkkuus ovat avain asemassa.

Yhtenä harvoista yrityksistä tarjoamme täydenpalvelunpaketin, alkaen rakennuksen ideoinnista. Tarjoamme apua hallinnolisissa ja lainopillisissa asioissa, suunnittelussa, lupien saamisessa ja rakennamme avaimet käteen periaatteella.
Täydenpalvelunpaketti mahdollistaa asiakkaalle optimaalisen ratkaisun valinnan jo ideointi vaiheessa ja takaa vastuun kaikissa seuraavissa sijoituksen vaiheissa.

Yli kymmenen vuotta allalla tarkoittaa sitä, että olemme testattu ja hyväksi havaittu kumppani. Keskittyminen ristikkoratkaisuisn tarkoittaa sitä, että asiakkaillemme tarjotaan markkinoiden kilpailukykyisin hinta. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, käytämmehän testattuja teknisiä ratkaisuja yhdessä modernin teknlogian kanssa.

onas2
onas1

Tiimimme koostuu luovista kokeneista suunnittelijoista sekä erikoisosaamista omaavista asentajista sekä tuotantoryhmästä. Oman suunnittelustudion ansiosta voimme toteuttaa mahdollisimman kustannustehoikaita investointeja sekä hankkeitta “suunnittele ja rakenna” -periaatteella.

Minimoidaksemme virheet suunnittelussa, suunnitteliamme käyttävät työssään uusimpia ohjelmia. Työpajassa, jossa valmistamme teräsrakenteet, on modenit laitteet (myös CNC), jotka mahdollistavat myös yksityiskohtaisten ja vaativien suunnitelmien toteutuksen.

Kehitämme jatkuvasti alan tieto-taitojamme, jotta tuotteemme olisivat parasta laatua. Tämä ilmenee uusissa ja epätavallissa projekteissa.

Olemme ammattilaisia. Teemme työmme innolla ja sitoutuen, mottomme onkin “He, jotka pitävät siitä mitä tekevät, tekevät sen parhaiten”.