referencje_lewy_link_SV zapytanie_lewy_link_SV

Erbjudande

» Erbjudande

oferta_topik
Vårt erbjudande riktar sig till näringsidkare, institutioner, organisationer och privata investerare som har för avsikt att köpa byggnader och/eller utföra byggnads- och ritning eller monterings arbeten.

Inom vår verksamhet ger vi heltäckande design- och konstruktionsservice till framtida investeringar. Vi ritar industriella anläggningar och allmänna byggnader samt andra konstruktioner för mer skräddarsydda och icke-standariserade ändamål.

Andra grenen av vår verksamhet består av bygg- och monteringsarbeten. Våra högkvalificerade arbetare tillverkar och monterar stålkonstruktioner av högst kvalité. Stålelement tillverkade av oss kan tillämpas som skelett av stålhallar, skyddstak, byggnader, broar samt andra anläggningar. Förutom det kan dem användas även som småelementer av större konstruktioner, t.ex. som fundamentankare, traversbalkar och sportställ.

Vi specialiserar oss i ritning och byggarbeten av stålhallar med hjälp av lätta oferta_trescoch prisvänliga fackverksbaserade lösningar (system LIGHT Konspekt ©). Den systemlösningen omfattar högspecialiserade fackverkshallar anpassade till montering av traverser (CRANE Konspekt system). Inom ramen för den produktlinjen erbjuder vi heltäckande design och ingenjörstjänster för den planerade investeringen.

För kunder med mer sädarskrydda behov föreslår vi INDUSTRIAL Konspekt ©. Inom INDUSTRIAL Konspekt ritar vi och verkställer specialbeställda konstruktioner, till exempel tjänsteplatformar, gångbroar, bockar, avsatser, trapphus, kommunikationsvägar, bullerskydd osv.

Dessutom tack vare vårt samarbete med välkända arkitektkontor som har originella visuella koncept, kan vi erbjuda icke-standariserade, exceptionella ritningar av anläggningar av högsta kvalitet (HIGH STANDARD Konspekt ©). Våra genomförda byggnadsarbeten omfattar bilsalonger, kontorsbyggnader, hus och villor.

Vår mångåriga erfarenhet låter oss utföra hela investeringar i egenskap av BYGGHERRE.

Samarbetet mellan ritningsstudio och byggföretag tillåter oss att ge våra kunder en heltäckande service av deras investeringar. Vi strävar efter att uppnå högst ekonomisk effektivitet av våra projekt (genom att undvika alltför omfattande omkonstrueringar). Tjänster vi erbjuder möjliggör utförandet av investeringar som underleverantör enligt ”design och bygg” princip.