referencje_lewy_link_SV zapytanie_lewy_link_SV

Hallar med traverskran

» Erbjudande » Hallar med traverskran
cr1

CRANE  Konspekt © fackverksteknologi av stålhallar anpassad till montering av en- eller tvåbalkstraverskranar, upphängda kranar eller pelarkranar. Noggranhet och precision är utmärkande för den systemlösninge.

Fackverkskonstruktioner, främst travershallar, garanterar betydande besparingar i material, vilket innebär även väsentliga besparingar i förhållande till ramkonstruktioner. Därför är våra lösningar så konkurrenskraftiga.

I CRANE Konspekt © ingår: lättare (jämfört med de vanliga), extra förstärkta traversbalkar som garanterar att bekymmersfritt förflyttning av traverskranar på räls; pelare som utgör lätt och stabilt stöd till balkarna; samt speciellt ritade spänningssystem. Våra lösningar säkerställer trygghet och felfrihet. De skräddarsydda lösningarna gör det möjligt att anpassa traversbalkar under användning av anläggningen (dvs. att man kan montera balkarna på nytt). Sådana anpassningar behövs i händelse av ojämn grundläggning för att säkerställa felfritt bruk av traverskranar.

CRANE Konspekt © kan användas med traverskranar av olika märken. För att bäst anpassa anläggningens funktionalitet till traversmöjligheter är varje investering betraktad individuellt, för att på bästa möjliga sättet bemöta kundens förväntningar.

Vi är medvetna om att traversanläggningar brukar vara strategiska investeringar därför bistår vi kunder med rådgivning från själva början av investeringsprocessen. På så vis är vi säkra att vi uppför byggnader som uppfyller alla krav. Under förberedelser till investering erbjuder vi full rådgivning inom val av kraner (dvs. deras konstruktion, urval av arbetsintensitet och verksamhetsområde) för att ge kunden de bästa verktygen till förmånliga priser.

Vi samarbetar med ryktbara tillverkare som Konecranes eller GH Intertech för att erbjuda traverskranar av främst kvalitet.

Inom ramen för heltäckande service tar vi hand om de nödvändiga formaliteterna under myndighetsbesiktningar, t. ex. uthyrning av standardiserade vikter.

Varje investering i traversanläggninga betraktar vi individuellt eftersom det inte finns två liknande satsningar. Kvalitet och felfrihet av CRANE Konspekt © är bekräftad av dess popularitet och av en nöjd kundkrets.

  cr2KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAcr4