referencje_lewy_link

zapytanie_lewy_link

Tilbud

» Tilbud
oferta_topik

Vårt tilbud er rettet mot bedrifter, institusjoner, organisasjoner og private byggherrer som kommer til å kjøpe og/eller utføre prosjekteringsarbeider samt entreprenører.

Innenfor vår virksomhet kan vi tilby omfattende prosjekteringstjenester for fremtidige investeringsplaner. Vi prosjekterer både industrielle anlegg og alminnelige bygninger og andre konstruksjoner.

Den andre type av vårt tilbud er utøvende- og monterings arbeid. Vårt høyt kvalifisert team utfører og monterer stålkonstruksjoner av høyeste standard. Stålkomponenter som vi utfører er produserte som konstruksjoner for haller, skjermtak, bygninger, gangplanker, broer og andre enkelte enheter, og som små deler utgjørende en del av en større helhet, f.eks. forankringsbolter og kranbjelker.

oferta_tresc

Vi er spesialister innen prosjektering og utførelse av stålhaller med lette og billigste fagverkselementer (LIGHT Konspekt © systemet), som omfatter høyt spesialiserte fagverkshaller som er tilpasset for montering av kraner (CRANE Konspekt © teknologien). Innenfor dette tilbudet kan vi tilby en omfattende service for prosjektering og utførelse av den planlagte investeringen.

For å møte spesielle og individuelle behov har vi utarbeidet INDUSTRIAL Konspekt © tilbudet der vi prosjekterer og utfører enkelte gjennomføringer, dvs. teknologiske plattformer, gangplanker, overganger, plattformer, trapper og trafikkruter, akustiske skjermer og mer.

Ved å tilby rimligere anlegg som bla. er egnet til bønder, har vi innført ROOF Konspekt © systemet, der den viktigste forutsetningen er basert på prinsippet om at vårt firma leverer stålkonstruksjon for et tak og en byggherre utfører resten arbeidet på egen hånd. Tilbud til ROOF Konspekt © systemet inkluderer også byggefirmaer som søker underentreprenører for gjennomføring av prosjektet.

Videre, takket være et langsiktig samarbeid med anerkjente arkitektkontorer som har sine estetiske syn, kan vi tilby prosjekter for attraktive anlegg av høy standard (HIGH STANDARD Konspekt ©). Våre prosjekter inkluderer bilsalonger, kontorbygg og hus.

Vår mange års erfaring gjør at dere kan bruke oss som hovedentreprenør.

Integrering av design studio og byggefirma lar oss tilby en helhetlig prosjekt. En annen fordel er vårt mål å gjøre prosjekter som vi utfører til de mest effektive med hensyn til økonomi. Det tilbudte tjenesteområdet tillater oss å gjennomføre investeringer som underleverandør på en «design og bygg» prinsippet.