referencje_lewy_link_FI

zapytanie_lewy_link_FI

 

Valikoima

» Valikoima

 

oferta_topik

Tuotteemme ja palvelumme on luotu vastaamaan rakennusten ostoa ja/tai suunnittelua, rakentamista ja kokoamista suunnittelevien yritysten, laitosten, organisaatioden sekä ykstyisten sijoittajien tarpeisiin.

Toimintamme puitteissa tarjoamme kattavia ulkoasu- ja Projektitpalveluita tulevia investointeja varten. Suunnittelemme niin teollisuuden käyttöön kuin yleiskäyttöönkin sopivia rakennuksia, yksilöllisiä rääälöityjä sekä erikoisia ratkaisuja.

Tarjoamme myös täytäntöönpano -ja asennustyöt. Ammattitaitoiset työntekijämme valmistavat ja asentavat erittäin korkealaatuiset teräsrakennukset. Valmistamamme teräselementit on suunniteltu halleja, vajoja , rakennuksia, siltoja sekä muita yksittäisiä rakennelmia varten kuin myös osaksi suurempaa kokonaisuutta kuten esim. perustusankkurieksi, nostovarsiksi tai fitness -ja urheilulaitteiden osiksi.

oferta_tresc

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan teräsrakennuksia, joissa käytetään kevyitä ja edullisia kehikkoratkaisuja ( LIGHT Konspekt © © järjestelmä), joiden erikoissalit soveltuvat nostureille ( CRANE Konspekt © © teknologia) Näiden tuotelinjojen puitteissa tarjoamme kattavat suunnittelu -ja teknisetpalvelut tulevalle investoinnille.

Erikoisia ja ainutlaatuisia tarpeita varten olemme luoneet INDUSTRIAL Konspekt © © tuote linjan, jonka puiteissa suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä ratkaisuja kuten huoltotasoja, kulkuväyliä, kannatustelineitä, portaikkoja, akustisia seiniä jne.

Vastataksemme markkinoiden tarpeisiin tarjoamme myös edullisempia rakennuksia jotka on suunnattu maatalouden tarpeisiin. ROOF Konspekt © © järjestelmä toimii käytännössä niin, että yrityksemme toimittaa teräskatoksen, mutta muut työt tekee asiakas. ROOF Konspekt © © järjestelmä on tarkoitettu myös rakennusalanyriyksille, jotka etsivät alihankkijoita investoinneilleen.

Tämän lisäksi, koska olemme jo kauan tehneet yhteistyötä tunettujen arkkitehtitoimistojen kanssa heidän omilla, alkuperäisillä visuaalisilla konspekteillan, voimme tarjota poikkeuksellisia, hienoja suunnitelmia erikoislaatuisille rakennuksille (HIGH STANDARD Konspekt©) Olemme suunnitelleet mm. Autokauppoja, toimistorakennuksia, koteja ja residenssejä.

Vankka kokemuksemme mahdollistaa toimimisen pääurakoitsijana koko investoinnin ajan:

Suunnitelutoimiston ja rakennusyriryksen yhdistäminen mahdollistaa kattavan investointipalvelun. Lisäetuna on on se, että pyrimme toteuttamaan investoinnit kustannustehokkaasti (ilman turhaa uudelleenmuokkausta) Palvelut joita tarjoiamme mahdollistavat sen,että voimme toteuttaa investoinnit alihankkijana “suunnittele ja rakenna periatteella”.