Suksess på det norske markedet!

» Nyheter » Suksess på det norske markedet!

Det er med stor glede vi kan meddele at vi har fått sentral godkjenning innenfor prosjektering og utføring av arbeid i klasse 2. Det er en sentral bekreftelse på kvalifikasjoner og erfaring til byggefirmaer i Norge, som blir tildelt av Direktoratet for byggkvalitet.

 

Det er et register på firmaer som har en plettfri bakgrunn samt kvalifikasjoner og erfaring som lar dem overta ansvar for byggeprosesser i Norge. Sentral godkjenning er blitt et av elementene i regjeringens kamp mot økonomiske forbrytelser.

For å oppnå sentral godkjenning, må firmaet fremlegge en plettfri regnskapshistorie, systemer for kvalitetsforvaltning og referanseprosjekter, gjernest fra Norge, samt utdanning og erfaring til ansatte (både ingeniører og håndverkere), som stemmer med kategorien og klassen som firmaet søker om. Det er et sertifikat som informerer den potensielle norske oppdragsgiveren om at firmaet er pålitelig og godt tilpasset til forhold på det norske markedet.

Det er verdt å understreke at det er blant annet det autoriserte regnskaps- og konsultingsbyrå Novum Consulting og Advokatfirma Garstecki & Torgersen AS som passer på firmaets profesjonelle virksomhet.

Vi ønsker dere velkommen til å samarbeide!

3 november 2017